Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кошова В. М. 
Вплив температури води на тривалість замочування гречки / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 216-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_27
Підібрано режим замочування гречки, доведено вплив температури води для замочування на тривалість замочування. Встановлено, що для виробництва солоду з гречки її потрібно замочувати до вологості 42 - 44 % за температури води для замочування 16 <^>oC за такого режиму: 4 год у воді, 6 год - повітряна пауза. Тривалість процесу замочування складає 32 - 40 год залежно від пори року.
  Повний текст PDF - 363.961 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кошова В.
  • Мукоїд Р.
  • Коберніцька А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кошова В. М. Вплив температури води на тривалість замочування гречки / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 216-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мукоїд Роман Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського