Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кошова В. М. Вплив температури води на тривалість замочування гречки / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 216-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_27 Підібрано режим замочування гречки, доведено вплив температури води для замочування на тривалість замочування. Встановлено, що для виробництва солоду з гречки її потрібно замочувати до вологості 42 - 44 % за температури води для замочування 16 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кошова В. М. Вплив температури води на тривалість замочування гречки / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 216-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |