Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Копиленко А. В. Класифікація та аналіз роботи промислових ферментерів з підведенням енергії рідкою фазою / А. В. Копиленко, М. Г. Кутовий, В. М. Поводзинський, В. Ю. Шибецький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 133-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_17 Запропоновано сучасну класифікацію промислових ферментерів з підведенням енергії рідкою фазою. Підведення енергії ініційоване різноманітними конструкціями, якими оснащені апарати для аеробного біосинтезу. Оцінено конфігурацію потоків газорідинної дисперсії, що визначає ефективність гомогенізації культуральної рідини. Визначено можливості застосування ферментерів даного типу в біотехнології крупнотоннажного виробництва мікробних мас. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Копиленко А. В. Класифікація та аналіз роботи промислових ферментерів з підведенням енергії рідкою фазою / А. В. Копиленко, М. Г. Кутовий, В. М. Поводзинський, В. Ю. Шибецький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 133-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |