Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Стеценко Д. О. Розробка системи автоматизованого інтелектуального керування процесом виробництва спирту / Д. О. Стеценко, А. П. Ладанюк, Я. В. Смітюх, Т. В. Савченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 35-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_7 Розглянуто створення системи автоматизованого керування брагоректифікаційною установкою. Основними є сучасні методи аналізу та синтезу, в яких фундаментальну основу складає системний підхід. Основою для створення системи такого типу є концепція побудови інтелектуальних підсистем обробки інформації. Увагу звернено на актуальні методи та способи використання сучасних інструментальних засобів обробки й аналізу інформації, такі як лабораторні системи збору інформації, що можуть бути інтегровані в середовище системи керування. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Стеценко Д. О. Розробка системи автоматизованого інтелектуального керування процесом виробництва спирту / Д. О. Стеценко, А. П. Ладанюк, Я. В. Смітюх, Т. В. Савченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 35-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |