Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Новгородська Н. В. 
Використання білково-жирових емульсій при виробництві варених ковбасних виробів / Н. В. Новгородська, В. В. Блащук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_24
Спрямоване застосування білково-жирових добавок під час виробництва ковбасних виробів надає можливість нормалізувати загальний хімічний і амінокислотний склади, компенсувати відхилення у функціонально-технологічних властивостях використання основної сировини, вивільнити частину високоякісної м'ясної сировини, поліпшити якісні характеристики готової продукції, знизити собівартість продукції, що виробляється. Висвітлено результати досліджень впливу на органолептичні показники якості варених ковбасних виробів і функціонально-технологічні властивості сирого фаршу та термообробленого продукту білково-жирової емульсії з Кат-про у разі заміни 25 % м'ясної сировини. Встановлено, що заміна 25 % м'ясної сировини на білково-жирову емульсію з Кат-про надає змогу підвищити вихід готової продукції на 2,5 %, не погіршуючи при цьому органолептичні показники.
  Повний текст PDF - 341.529 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Новгородська Н.
  • Блащук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Новгородська Н. В. Використання білково-жирових емульсій при виробництві варених ковбасних виробів / Н. В. Новгородська, В. В. Блащук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського