Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кобець О. С. Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів / О. С. Кобець, М. Г. Десик, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, В. І. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_22 Розглянуто альтернативний спосіб охолодження бісквітних напівфабрикатів за умов вакууму. Визначено, що тривалість охолодження напівфабрикату суттєво зменшується, що надає можливість уникнути стадії його вистоювання. Досліджено зміну фізико-хімічних показників якості готового виробу у разі застосування вакуумного охолодження у порівнянні з традиційним способом. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кобець О. С. Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів / О. С. Кобець, М. Г. Десик, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, В. І. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |