Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кобець О. С. 
Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів / О. С. Кобець, М. Г. Десик, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, В. І. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_22
Розглянуто альтернативний спосіб охолодження бісквітних напівфабрикатів за умов вакууму. Визначено, що тривалість охолодження напівфабрикату суттєво зменшується, що надає можливість уникнути стадії його вистоювання. Досліджено зміну фізико-хімічних показників якості готового виробу у разі застосування вакуумного охолодження у порівнянні з традиційним способом.
  Повний текст PDF - 382.07 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кобець О.
  • Десик М.
  • Арпуль О.
  • Доценко В.
  • Теличкун В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кобець О. С. Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів / О. С. Кобець, М. Г. Десик, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, В. І. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кобець Олена Сергіївна (технічні науки)
  • Десик Микола Григорович (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  • Теличкун Володимир Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського