Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Бондар Н. П. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину / Н. П. Бондар, Л. О. Шаран, В. О. Губеня, Ю. С. Дитюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 214-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бондар Н. П. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину / Н. П. Бондар, Л. О. Шаран, В. О. Губеня, Ю. С. Дитюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 214-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |