Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Бондар Н. П. 
Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину / Н. П. Бондар, Л. О. Шаран, В. О. Губеня, Ю. С. Дитюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 214-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_28
  Повний текст PDF - 410.383 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бондар Н.
  • Шаран Л.
  • Губеня В.
  • Дитюк Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бондар Н. П. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину / Н. П. Бондар, Л. О. Шаран, В. О. Губеня, Ю. С. Дитюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 214-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондар Наталія Петрівна (технічні науки)
  • Шаран Лариса Олександрівна (технічні науки)
  • Губеня В'ячеслав Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського