Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Рак В. П. 
Збагачення кальцієм хліба на хмельових заквасках / В. П. Рак, В. Г. Юрчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 205-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_27
Наведено результати експериментальних досліджень оптимізації рецептури хліба з хмелем, збагаченого кальцієм, для підвищення його харчової цінності. Встановлено значення оптимального дозування лактату кальцію або сухого знежиреного молока при оптимізації рецептури хліба за допомогою експериментально-статистичного методу Бокса - Уілсона. Для характеристики поживної цінності хліба з пшеничного борошна та хмелю, збагаченого кальцієм, наведено розроблені рецептури хліба та дані, що свідчать про його біологічну цінність і ступінь забезпечення добової потреби в основних нутрієнтах і кальції.
  Повний текст PDF - 494.242 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рак В.
  • Юрчак В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рак В. П. Збагачення кальцієм хліба на хмельових заквасках / В. П. Рак, В. Г. Юрчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 205-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рак Валентина Петрівна (технічні науки)
  • Юрчак Віра Гаврилівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського