Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Рак В. П. Збагачення кальцієм хліба на хмельових заквасках / В. П. Рак, В. Г. Юрчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 205-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_27 Наведено результати експериментальних досліджень оптимізації рецептури хліба з хмелем, збагаченого кальцієм, для підвищення його харчової цінності. Встановлено значення оптимального дозування лактату кальцію або сухого знежиреного молока при оптимізації рецептури хліба за допомогою експериментально-статистичного методу Бокса - Уілсона. Для характеристики поживної цінності хліба з пшеничного борошна та хмелю, збагаченого кальцієм, наведено розроблені рецептури хліба та дані, що свідчать про його біологічну цінність і ступінь забезпечення добової потреби в основних нутрієнтах і кальції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рак В. П. Збагачення кальцієм хліба на хмельових заквасках / В. П. Рак, В. Г. Юрчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 205-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |