Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Дорохович А. М. 
Аналіз виробництва жувальної карамелі дієтично-функціонального призначення як великої технологічної системи / А. М. Дорохович, О. С. Божок // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 195-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_26
Описано технологію виготовлення жувальної карамелі на основі раціонального використання суміші ізомальту і фруктози, що забезпечує жувальній карамелі статус "дієтично-функціональний продукт". Технологію виготовлення карамелі розглянуто як велику технологічну систему з розподілом на підсистеми, параметри оптимізації яких забезпечують ефективність великої системи. Встановлено значення оптимальних параметрів технологічних процесів кожної підсистеми.
  Повний текст PDF - 1.125 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович А.
  • Божок О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович А. М. Аналіз виробництва жувальної карамелі дієтично-функціонального призначення як великої технологічної системи / А. М. Дорохович, О. С. Божок // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 195-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Антонелла Миколаївна (1933–) (технічні науки)
  • Божок Олександр Сергійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського