Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Дорохович А. М. Аналіз виробництва жувальної карамелі дієтично-функціонального призначення як великої технологічної системи / А. М. Дорохович, О. С. Божок // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 195-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_26 Описано технологію виготовлення жувальної карамелі на основі раціонального використання суміші ізомальту і фруктози, що забезпечує жувальній карамелі статус "дієтично-функціональний продукт". Технологію виготовлення карамелі розглянуто як велику технологічну систему з розподілом на підсистеми, параметри оптимізації яких забезпечують ефективність великої системи. Встановлено значення оптимальних параметрів технологічних процесів кожної підсистеми. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дорохович А. М. Аналіз виробництва жувальної карамелі дієтично-функціонального призначення як великої технологічної системи / А. М. Дорохович, О. С. Божок // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 195-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |