Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Устименко І. М. Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів / І. М. Устименко, Н. М. Бреус, Г. Є. Поліщук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 183-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_24 Науково обгрунтовано склад емульсій з комплексом харчових емульгаторів різної природи. Як жировий компонент застосовано купажовану олію, збалансовану за жирнокислотним складом. Емульсії одержано з використанням олеофільного емульгатора марки Т-2 і казеїнату натрію за їх різного співвідношення. Як показник якості емульсій обрано розміри жирових кульок. За допомогою математичних методів оптимізовано хімічний склад емульсій із масовою часткою жиру від 30 до 50 %. Емульсії з високою седиментаційною стійкістю рекомендовано як жирові концентрати для використання у складі нових видів жировмісних продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Устименко І. М. Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів / І. М. Устименко, Н. М. Бреус, Г. Є. Поліщук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 183-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |