Подковко О. А. 
Обґрунтування технологічних режимів виробництва нових видів масляної пасти / О. А. Подковко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 176-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_23
  Повний текст PDF - 871.448 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Подковко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Подковко О. А. Обґрунтування технологічних режимів виробництва нових видів масляної пасти / О. А. Подковко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 176-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Подковко Оксана Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського