Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Турчун О. В. 
Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом / О. В. Турчун, В. О. Мірошник, Л. М. Мельник, С. В. Матко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 171-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_22
Завдяки використанню методу повного факторного експерименту розроблено рівняння регресії для визначення вмісту альдегідів у сортівці, очищеній шунгітом. Встановлено адекватність одержаного рівняння. На підставі результатів досліджень із застосуванням пакета прикладних програм визначено оптимальні параметри очищення сортівки шунгітом, а саме: тривалість, температуру процесу очищення та концентрацію адсорбента.
  Повний текст PDF - 435.013 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Турчун О.
  • Мірошник В.
  • Мельник Л.
  • Матко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Турчун О. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом / О. В. Турчун, В. О. Мірошник, Л. М. Мельник, С. В. Матко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 171-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мірошник Володимир Олександрович (технічні науки)
  • Мельник Людмила Михайлівна (технічні науки)
  • Матко Світлана Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського