Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Турчун О. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом / О. В. Турчун, В. О. Мірошник, Л. М. Мельник, С. В. Матко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 171-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_22 Завдяки використанню методу повного факторного експерименту розроблено рівняння регресії для визначення вмісту альдегідів у сортівці, очищеній шунгітом. Встановлено адекватність одержаного рівняння. На підставі результатів досліджень із застосуванням пакета прикладних програм визначено оптимальні параметри очищення сортівки шунгітом, а саме: тривалість, температуру процесу очищення та концентрацію адсорбента. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Турчун О. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом / О. В. Турчун, В. О. Мірошник, Л. М. Мельник, С. В. Матко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 171-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |