Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Беседа С. Д. Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_17 Проаналізовано роботу передувочних баків для м'ясної сировини. Оптимальна будова та режими роботи цих пристроїв суттєво впливають на загальну ефективність виробництва та на собівартість продукції. За допомогою методів комп'ютерного імітаційного моделювання визначено раціональні геометричні параметри нижньої частини бака. Доведено залежність витрат енергії, тривалості процесу передувки від кута нахилу конусної частини корпусу. Найбільш активні дисипаційні процеси відбуваються в місцях переходу циліндричної частини корпусу в конічну. Встановлено, що найкращі показники мають баки, у яких кут між твірними конуса складає 60 градусів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Беседа С. Д. Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |