Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Хомич Г. П. 
Вторинні продукти переробки хеномелесу — джерело біологічно активних речовин / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 231-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_30
Запропоновано шляхи переробки відходів хеномелесу. Проведено порівняльну характеристику фізико-хімічних показників і вмісту біологічно активних речовин відходів і плодів з хеномелесу. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів і фенольних речовин, що містяться у вичавках хеномелесу. Досліджено використання напівфабрикатів із вичавок хеномелесу в технології продуктів харчування з метою покращання їх біологічної цінності, органолептичних і структурно-механічних властивостей.
  Повний текст PDF - 407.377 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Левченко Ю.
  • Горобець О.
  • Попова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Вторинні продукти переробки хеномелесу — джерело біологічно активних речовин / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 231-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Левченко Юрій Вікторович (технічні науки)
  • Левченко Юлія Вікторівна (технічні науки)
  • Горобець Олександра Михайлівна (технічні науки)
  • Попова Наталія Вячеславівна (1958–) (фармацевтичні науки)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського