Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Хомич Г. П. Вторинні продукти переробки хеномелесу — джерело біологічно активних речовин / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 231-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_30 Запропоновано шляхи переробки відходів хеномелесу. Проведено порівняльну характеристику фізико-хімічних показників і вмісту біологічно активних речовин відходів і плодів з хеномелесу. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів і фенольних речовин, що містяться у вичавках хеномелесу. Досліджено використання напівфабрикатів із вичавок хеномелесу в технології продуктів харчування з метою покращання їх біологічної цінності, органолептичних і структурно-механічних властивостей. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хомич Г. П. Вторинні продукти переробки хеномелесу — джерело біологічно активних речовин / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 231-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |