Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Хацкевич Ю. М. 
Застосування олій купажованих у виробництві майонезів / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 214-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_28
Досліджено зміни кислотного та пероксидного чисел купажованих олій, що містять ріпакову та соняшникову олію і входять до складу майонезної продукції. Проаналізовано динаміку зміни цих показників якості під час зберігання майонезів і з урахуванням співвідношення соняшникової та ріпакової олії у купажній композиції. Показано, що під час зберігання зразків майонезів, які містять ріпакову олію, спостерігається значне гальмування процесу автоокиснення жирового компоненту. Зроблено висновок про доцільність використання олій купажованих у виробництві майонезної продукції.
  Повний текст PDF - 362.269 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хацкевич Ю.
  • Щербакова Т.
  • Селютіна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хацкевич Ю. М. Застосування олій купажованих у виробництві майонезів / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 214-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хацкевич Юрій Миколайович (технічні науки)
  • Щербакова Тетяна Віталіївна (технічні науки)
  • Селютіна Галина Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського