Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Хацкевич Ю. М. Застосування олій купажованих у виробництві майонезів / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 214-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_28 Досліджено зміни кислотного та пероксидного чисел купажованих олій, що містять ріпакову та соняшникову олію і входять до складу майонезної продукції. Проаналізовано динаміку зміни цих показників якості під час зберігання майонезів і з урахуванням співвідношення соняшникової та ріпакової олії у купажній композиції. Показано, що під час зберігання зразків майонезів, які містять ріпакову олію, спостерігається значне гальмування процесу автоокиснення жирового компоненту. Зроблено висновок про доцільність використання олій купажованих у виробництві майонезної продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хацкевич Ю. М. Застосування олій купажованих у виробництві майонезів / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 214-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |