Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Стеценко Н. О. Дослідження антиоксидантних властивостей антоціанів як необхідних компонентів харчових продуктів в екстремальних умовах життєдіяльності / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко, С. В. Халапсіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 167-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_22 Надано результати комп'ютерного моделювання будови й антиоксидантних властивостей антоціанів пеларгонідину, ціанідину та дельфінідину. Досліджено електронну будову молекулярних структур, відповідних радикалів, хінонів і гідратованих сполук. Обгрунтовано та підтверджено більш високу антиоксидантну активність пеларгонідину у порівнянні з ціанідином і дельфінідином. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Стеценко Н. О. Дослідження антиоксидантних властивостей антоціанів як необхідних компонентів харчових продуктів в екстремальних умовах життєдіяльності / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко, С. В. Халапсіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 167-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |