Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Репіч Т. А. 
Оптимізація роботи з клієнтами шляхом проведення XYZ-аналізу / Т. А. Репіч // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 110-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_15
Проаналізовано алгоритм проведення XYZ-аналізу, його особливості, переваги та недоліки. Наведено рекомендації фахівців з практичного використання методу. Розглянуто проблему визначення інтервалів для кожної з категорій, процедуру використання XYZ-аналізу та визначено завдання для кожного з етапів. Доведено доцільність використання АВС-XYZ-аналізу клієнтів і постачальників, що надає можливість чітко визначити цінність клієнта та постачальника для підприємства і розробити програми роботи з ними, спрямовані на розвиток відносин та їх стимулювання. Досліджено можливості проведення аналізу для бази даних клієнтів і розглянуто приклад такого аналізу.
  Повний текст PDF - 393.22 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Репіч Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Репіч Т. А. Оптимізація роботи з клієнтами шляхом проведення XYZ-аналізу / Т. А. Репіч // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 110-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського