Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Ладанюк А. П. Методи ситуаційного керування багатоасортиментним виробництвом / А. П. Ладанюк, В. В. Іващук, Р. О. Бойко, О. В. Савчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_5 Обгрунтовано комплексний підхід для прототипів "ситуація-дія", які доповнено постановкою та методами розв'язання нових задач. Окреслено вимоги до умов застосування ситуаційного керування. Визначено порядок формування ситуаційних агентів для формалізації поведінки системи. Вказано на проблеми використання багатоагентних систем для технологічного виробництва. Акцентовано увагу на умовах дотримання існуючих обмежень на сировину, енергетичні ресурси, об'єми та якість продукції при використанні ситуаційного керування. Вказано на перспективи подальшого застосування для розв'язання задач прогнозування, діагностики, прийняття управлінських рішень. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ладанюк А. П. Методи ситуаційного керування багатоасортиментним виробництвом / А. П. Ладанюк, В. В. Іващук, Р. О. Бойко, О. В. Савчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |