Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Ковтун Ю. А. Дисперсність плазми масляної пасти з комплексом нутрієнтів, що воло¬діють гепатопротекторними властивостями / Ю. А. Ковтун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 246-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_31 На підставі аналізу даних літературних джерел у підібрано комплекс біологічно активних добавок з гепатопротекторними властивостями, які використані для розроблення рецептури масляної пасти. Досліджено вплив комплексу добавок на дисперсність плазми у моноліті масляної пасти залежно від температури і терміну зберігання. Встановлено, що у разі внесення комплексу добавок за температури зберігання -18 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковтун Ю. А. Дисперсність плазми масляної пасти з комплексом нутрієнтів, що воло¬діють гепатопротекторними властивостями / Ю. А. Ковтун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 246-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_31. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |