Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Донг Н. Ф. 
Технологія рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв / Н. Ф. Донг, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 239-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_30
На підставі теоретичних і практичних досліджень у показано необхідність розроблення технології сусла з зерна рису для приготування безалкогольних ферментованих напоїв. Визначено оптимальну дисперсність помелу зерна рису та встановлено вплив гідромодуля на тривалість оцукрення затору. Досліджено динаміку накопичення редукуючих речовин у суслі з різною дисперсністю помелів і встановлено оптимальну кількість розріджувальних та оцукрювальних ферментних препаратів. Доведено перспективність розробленої технології рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв і розширення асортименту ринку продуктів оздоровчого напрямку.
  Повний текст PDF - 355.512 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Донг Н.
  • Олійник С.
  • Прибильський В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Донг Н. Ф. Технологія рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв / Н. Ф. Донг, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 239-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Олійник Світлана Іванівна (технічні науки)
  • Прибильський Віталій Леонідович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського