Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Роман Т. О. Дослідження відмінностей теплових і хімічних властивостей шапинки й ніжки шампіньйона / Т. О. Роман, О. А. Єщенко, М. Г. Іванченко, О. Г. Мазуренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 231-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_29 Наведено повний хімічний складі вміст макро- та мікроелементів, вітамінів у свіжому культивованому грибі шампіньйоні. Для збереження максимуму корисних речовин у сушеному грибному напівфабрикаті за допомогою сканувальної калориметрії та термогравіметрії за різних температур проведено досліди з визначення теплоти випаровування вологи з тканин ніжки та шапинки гриба, яку порівняно з теплотою випаровування чистої води. Визначено різницю в часі у процест сушінні ніжки та шапинки до кінцевої вологості 12,5 % і надано всі результати експериментальних досліджень. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Роман Т. О. Дослідження відмінностей теплових і хімічних властивостей шапинки й ніжки шампіньйона / Т. О. Роман, О. А. Єщенко, М. Г. Іванченко, О. Г. Мазуренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 231-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |