Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Попова Н. В. 
Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою / Н. В. Попова, В. В. Ткаченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_28
Виробництво молочних функціональних продуктів в Україні знаходиться все ще на початковій стадії і залежить від попиту на даний вид продуктів. Кисломолочні продукти користуються широкою популярністю в Україні. Саме це надає потужний стимул для розроблення збагачених кисломолочних продуктів. Наведено розроблену рецептуру виробництва збагачених глазурованих сирків з начинкою. Як збагачувач обрано обліпиховий і лимонно-імбирний джеми. Обгрунтовано кількість внесення кожного компонента для виробництва готового продукту. Саме таке поєднання обраних джемів забезпечить підвищення біологічної й енергетичної цінності продукту, що позитивно вплине на стан здоров'я людини. Розроблений зразок глазурованого сирка було перевірено на відповідність вимогам нормативного документа.
  Повний текст PDF - 352.381 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Попова Н.
  • Ткаченко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Попова Н. В. Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою / Н. В. Попова, В. В. Ткаченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Наталія Вячеславівна (фармацевтичні науки)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  • Ткаченко Вадим Владиславович (технічні науки)
  • Ткаченко Василь Васильович (технічні науки)
  • Ткаченко Віктор Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського