Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Мостенська Т. Л. Харчування як складова продовольчої безпеки / Т. Л. Мостенська, Г. О. Кундєєва // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 113-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_15 Розглянуто питання безпеки харчування в контексті продовольчої безпеки. Проаналізовано питання конкретизації співвідношення понять "продовольча безпека" та "безпека харчування", що надало можливість розглядати безпеку харчування як належний рівень харчування з точки зору білків, калорій, вітамінів і мінералів для всіх членів домогосподарства в будь-який час. Здійснено аналіз харчування за калорійністю та збалансованістю по основним макронутрієнтам і встановлено зв'язок між безпекою харчування та тривалістю життя в Україні. Застосування регресійного аналізу надало можливість визначити залежність між тривалістю життя та калорійністю тваринного походження і між тривалістю життя та споживанням м'яса і м'ясопродуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мостенська Т. Л. Харчування як складова продовольчої безпеки / Т. Л. Мостенська, Г. О. Кундєєва // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 113-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |