Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Шевченко Л. О. Інноваційний розвиток підприємств спиртової промисловості / Л. О. Шевченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 91-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_13 Розглянуто фактори, що забезпечують сталий розвиток підприємств спиртової промисловості, визначають формування стратегії інноваційного розвитку в сучасних умовах. Проаналізовано виробництво спирту етилового харчового, спирту технічного та продукції підприємств лікеро-горілчаної, виноробної та пивоварної галузей за 2007 - 2013 рр. Визначено, що диверсифікація виробництва для підприємств спиртової промисловості забезпечить задоволення потреб динамічного ринкового середовища. Доведено необхідність проведення структурних реформ в Україні та спиртовій галузі шляхом запровадження європейської стандартизації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шевченко Л. О. Інноваційний розвиток підприємств спиртової промисловості / Л. О. Шевченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 91-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |