Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Басюк Д. І. Особливості розвитку гастрономічного туризму Польщі / Д. І. Басюк, А. В. Гембець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 60-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_9 Висвітлено основні тенденції розвитку туристичної галузі у Польській Республіці, розкрито особливості формування спеціалізованого туристичного продукту - гастрономічного туризму як одного з пріоритетів туристичного попиту на основі національних кулінарних традицій. Проаналізовано досвід створення різних туристичних атракцій - гастрономічних фестивалів (гастрономічних шляхів, майстер-класів національної кухні, продукт-спеціалізованих турів тощо). Визначено, що польський досвід організації гастрономічних турів може бути використаний в Україні за умови ефективної співпраці виробників продуктів харчування та напоїв з туристичними підприємствами. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Басюк Д. І. Особливості розвитку гастрономічного туризму Польщі / Д. І. Басюк, А. В. Гембець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 60-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |