Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Басюк Д. І. 
Особливості розвитку гастрономічного туризму Польщі / Д. І. Басюк, А. В. Гембець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 60-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_9
Висвітлено основні тенденції розвитку туристичної галузі у Польській Республіці, розкрито особливості формування спеціалізованого туристичного продукту - гастрономічного туризму як одного з пріоритетів туристичного попиту на основі національних кулінарних традицій. Проаналізовано досвід створення різних туристичних атракцій - гастрономічних фестивалів (гастрономічних шляхів, майстер-класів національної кухні, продукт-спеціалізованих турів тощо). Визначено, що польський досвід організації гастрономічних турів може бути використаний в Україні за умови ефективної співпраці виробників продуктів харчування та напоїв з туристичними підприємствами.
  Повний текст PDF - 383.684 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Басюк Д.
  • Гембець А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Басюк Д. І. Особливості розвитку гастрономічного туризму Польщі / Д. І. Басюк, А. В. Гембець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 60-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського