Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Науменко К. А. Моделювання рецептур зелених соусів із заданими споживчими властивостями / К. А. Науменко, Ю. Л. Любцова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 220-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_27 Наведено результати дослідження моделювання споживних властивостей зелених соусів із застосуванням профільно-дескрипторного методу сенсорного аналізу. Створено "ідеальний" органолептичний профіль зеленого соусу на основі споживчої оцінки інтенсивності дескрипторів та органолептичного SWOT-аналізу аналогів зеленого соусу. З урахуванням побажань цільової групи споживачів відкориговано рецептуру зеленого соусу з заданими органолептичними властивостями й оцінено показники його якості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Науменко К. А. Моделювання рецептур зелених соусів із заданими споживчими властивостями / К. А. Науменко, Ю. Л. Любцова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 220-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |