Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кошова В. М. 
Характеристика різних сортів вівса / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, О. О. Гуріна, А. В. Усач // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_26
Досліджено сорти вівса: голозерний Скарб України і плівчастий Парламентський. Встановлено, що кращим із технологічної точки зору є перспективний сорт голозерного вівса. Встановлено, що за вмістом загальних амінокислот голозерний овес не переважає плівчастий. У порівнянні з плівчастим, вільних амінокислот більше у голозерного вівса. Досліджено, що сорти плівчастого і голозерного вівса є водочутливими та придатними для виробництва солоду. Переробка голозерного вівса надає можливість одержання харчових продуктів підвищеної харчової цінності за менших економічних затрат.
  Повний текст PDF - 373.835 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кошова В.
  • Мукоїд Р.
  • Гуріна О.
  • Усач А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кошова В. М. Характеристика різних сортів вівса / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, О. О. Гуріна, А. В. Усач // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мукоїд Роман Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського