Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кошова В. М. Характеристика різних сортів вівса / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, О. О. Гуріна, А. В. Усач // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_26 Досліджено сорти вівса: голозерний Скарб України і плівчастий Парламентський. Встановлено, що кращим із технологічної точки зору є перспективний сорт голозерного вівса. Встановлено, що за вмістом загальних амінокислот голозерний овес не переважає плівчастий. У порівнянні з плівчастим, вільних амінокислот більше у голозерного вівса. Досліджено, що сорти плівчастого і голозерного вівса є водочутливими та придатними для виробництва солоду. Переробка голозерного вівса надає можливість одержання харчових продуктів підвищеної харчової цінності за менших економічних затрат. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кошова В. М. Характеристика різних сортів вівса / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, О. О. Гуріна, А. В. Усач // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |