Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кутас О. О. 
Особливості розвитку м’ясного скотарства України / О. О. Кутас // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 33-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_6
  Повний текст PDF - 324.04 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кутас О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кутас О. О. Особливості розвитку м’ясного скотарства України / О. О. Кутас // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 33-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського