Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Михайленко Г. А. 
Аспекти стратегії розвитку галузей харчової промисловості України / Г. А. Михайленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_5
Сучасні реалії економічних взаємовідносин виробників сільськогосподарської продукції (СГП) з підприємствами харчової промисловості вимагають пошуку більш економічно привабливих напрямків використання сировинних ресурсів з переорієнтацією їх експорту на глибинну переробку на базі сучасних технологічних процесів. На підставі аналізу сучасного стану деяких галузей харчової промисловості України розроблено стратегічні пропозиції щодо розвитку з запровадженням комплексної переробки СГП для одержання конкурентоспроможних і якісних продуктів харчування, що замінять продукцію зарубіжних товаровиробників.
  Повний текст PDF - 308.112 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайленко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайленко Г. А. Аспекти стратегії розвитку галузей харчової промисловості України / Г. А. Михайленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського