Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Білик О. А. 
Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" у технології булочних виробів / О. А. Білик, Г. М. Грищенко, Е. Ф. Халікова, А. І. Маринін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 233-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_29
Розглянуто технологічні аспекти виробництва сухого картопляного порошку та використання його у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача для подовження терміну зберігання булочних виробів. Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +". Розглянуто процеси, пов'язані з черствінням, втратою органолептичних і фізико-хімічних показників якості, що відбуваються під час зберігання булочних виробів. Доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" на якість і подовження терміну зберігання свіжості булочних виробів.
  Повний текст PDF - 375.134 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білик О.
  • Грищенко Г.
  • Халікова Е.
  • Маринін А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білик О. А. Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" у технології булочних виробів / О. А. Білик, Г. М. Грищенко, Е. Ф. Халікова, А. І. Маринін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 233-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білик Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олександр Анатолійович (технічні науки)
  • Халікова Есьма Фаїківна (технічні науки)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського