Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Білик О. А. Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" у технології булочних виробів / О. А. Білик, Г. М. Грищенко, Е. Ф. Халікова, А. І. Маринін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 233-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_29 Розглянуто технологічні аспекти виробництва сухого картопляного порошку та використання його у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача для подовження терміну зберігання булочних виробів. Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +". Розглянуто процеси, пов'язані з черствінням, втратою органолептичних і фізико-хімічних показників якості, що відбуваються під час зберігання булочних виробів. Доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" на якість і подовження терміну зберігання свіжості булочних виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Білик О. А. Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" у технології булочних виробів / О. А. Білик, Г. М. Грищенко, Е. Ф. Халікова, А. І. Маринін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 233-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |