Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Пахомова І. В. Антиоксиданти рослинного походження для жировмісних кондитерських виробів / І. В. Пахомова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_23 Наведено результати дослідження порошків рослинної сировини як антиоксидантів, які ефективно гальмують окисні процеси у кондитерських жирах. Процеси окиснення та гідролізу жирової основи для кондитерських виробів визначено за реакціями бензидину й 2-тіобарбітурової кислоти з карбонільними сполуками (бензидинове і тіобарбітурове числа), за допомогою йодометричного методу (пероксидне число) та методу титрування (кислотне число), а також за органолептичними показниками. Встановлено доцільність використання сухих порошків з рослинної сировини як антиоксидантів для збільшення термінів зберігання жировмісних кондитерських виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пахомова І. В. Антиоксиданти рослинного походження для жировмісних кондитерських виробів / І. В. Пахомова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |