Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Дробот В. І. 
Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_22
Обгрунтовано можливість використання закваски спонтанного бродіння у процесі виробництва житньо-пшеничного хліба за умов міні-підприємств і закладів ресторанного господарства. Досліджено оптимальні параметри приготування закваски та її якість. Проаналізовано вплив закваски на біохімічні процеси в тісті та вплив різної кількості закваски на технологічний процес і якість хліба. Встановлено, що використання закваски спонтанного бродіння надає можливість одержати вироби з високими органолептичними і фізико-хімічними показниками якості та її можна рекомендуватв для виробництва житньо-пшеничних сортів хліба за умов міні-підприємств і закладів ресторанного господарства.
  Повний текст PDF - 315.283 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дробот В.
  • Сильчук Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дробот В. І. Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дробот Віра Іванівна (технічні науки)
  • Сильчук Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського