Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Гойко І. Ю. 
Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців / І. Ю. Гойко, Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 197-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_25
  Повний текст PDF - 1.186 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гойко І.
  • Сімахіна Г.
  • Стеценко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гойко І. Ю. Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців / І. Ю. Гойко, Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 197-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського