Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Хацкевич Ю. М. 
Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, А. О. Борисова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 189-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_24
  Повний текст PDF - 1.401 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хацкевич Ю.
  • Щербакова Т.
  • Селютіна Г.
  • Борисова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хацкевич Ю. М. Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, А. О. Борисова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 189-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хацкевич Юрій Миколайович (технічні науки)
  • Щербакова Тетяна Віталіївна (технічні науки)
  • Селютіна Галина Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського