Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Федорова Д. В. 
Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 167-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_22
  Повний текст PDF - 2.788 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федорова Д.
  • Кузьменко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федорова Д. В. Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 167-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Федорова Діна Володимирівна (технічні науки)
  • Кузьменко Юрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського