Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Федорова Д. В. Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 167-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Федорова Д. В. Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 167-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |