Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Роман Т. О. 
Моделювання процесу сушіння ніжок печериці / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, О. О. Кубайчук, Н. І. Вовкодав // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 147-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_20
  Повний текст PDF - 1.151 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Роман Т.
  • Мазуренко О.
  • Кубайчук О.
  • Вовкодав Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Роман Т. О. Моделювання процесу сушіння ніжок печериці / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, О. О. Кубайчук, Н. І. Вовкодав // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 147-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Роман Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  • Кубайчук Оксана Олексіївна (фізико-математичні науки)
  • Вовкодав Наталія Іванівна (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського