Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Бабич І. М. Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні / І. М. Бабич, А. М. Куц, Н. В. Полешко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_28 Досліджено якісні показники малопоширених сортів червоного винограду Голубок (Закарпатська область) і Темпранільйо (Миколаївська область) та їх придатність для виробництва червоних столових сортових вин. Визначено органолептичні та фізико-хімічні показники винограду, а також виноматеріалів, виготовлених із зазначених сортів винограду. Досліджувані малопоширені сорти винограду в Україні визначають, головним чином, органолептичні якості виноматеріалу - від ароматів і тонів у букеті до спирту, кислотності і танінів - у смакові. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бабич І. М. Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні / І. М. Бабич, А. М. Куц, Н. В. Полешко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |