Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Бабич І. М. 
Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні / І. М. Бабич, А. М. Куц, Н. В. Полешко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_28
Досліджено якісні показники малопоширених сортів червоного винограду Голубок (Закарпатська область) і Темпранільйо (Миколаївська область) та їх придатність для виробництва червоних столових сортових вин. Визначено органолептичні та фізико-хімічні показники винограду, а також виноматеріалів, виготовлених із зазначених сортів винограду. Досліджувані малопоширені сорти винограду в Україні визначають, головним чином, органолептичні якості виноматеріалу - від ароматів і тонів у букеті до спирту, кислотності і танінів - у смакові.
  Повний текст PDF - 318.864 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бабич І.
  • Куц А.
  • Полешко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бабич І. М. Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні / І. М. Бабич, А. М. Куц, Н. В. Полешко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бабич Ірина Михайлівна (технічні науки)
  • Куц Анатолій Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського