Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сінат-Радченко Д. Є. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 206-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_26 На підставі оброблення найбільш достовірних експериментальних даних запропоновано просту, але досить точну формулу для оцінювання вмісту вимороженої води в продукті лише за температурою продукту. Наведено приклади визначення для декількох видів м'ясопродуктів і сиру. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сінат-Радченко Д. Є. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 206-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |