Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Сінат-Радченко Д. Є. 
Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 206-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_26
На підставі оброблення найбільш достовірних експериментальних даних запропоновано просту, але досить точну формулу для оцінювання вмісту вимороженої води в продукті лише за температурою продукту. Наведено приклади визначення для декількох видів м'ясопродуктів і сиру.
  Повний текст PDF - 333.817 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сінат-Радченко Д.
  • Масліков М.
  • Масліков М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сінат-Радченко Д. Є. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 206-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Масліков Максим Михайлович (технічні науки)
  • Масліков Михайло Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського