Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кравченко М. Ф. 
Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров’я" / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська, С. Д. Борук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 200-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_25
Досліджено вплив концентрації борошна "Здоров'я" на структурно-реологічні властивості бісквітного тіста. Встановлено, що збільшення концентрації борошна супроводжується зростанням в'язкості та напруги зсуву. Збільшення швидкості зсуву супроводжується частковим руйнуванням структури тіста. Після зняття зовнішнього впливу структура швидко відновлюється.Наведено результати досліджень реологічних властивостей бісквітного тіста із сумішшю борошна пшеничного вищого сорту та борошна зі спельти. Проаналізовано показники збитості та стійкості бісквітного тіста з різним вмістом борошна зі спельти, доведено перспективність його використання в технологіях бісквітних виробів.
  Повний текст PDF - 320.433 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко М.
  • Романовська О.
  • Борук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко М. Ф. Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров’я" / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська, С. Д. Борук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 200-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Михайло Федорович (1959–) (технічні науки)
  • Романовська Ольга Леонідівна (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського