Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Ємцев В. І. 
Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств / В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 108-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_14
Виявлено основні проблеми низької конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств та їх продукції: скорочення обсягів виробництва молока та його низька якість, невідповідність вітчизняної молочної продукції вимогам і стандартам ЄС щодо її якості та безпеки, невідповідність організації контролю якості продукції на підприємствах стандартам ISO та HACCP, низька продуктивність худоби, недостатня підтримка державою селекційно-племінної та генетичної роботи, потреба у значних обсягах капіталовкладень у розвиток молочного скотарства тощо. Обгрунтовано пріоритетні напрями вирішення вказаних проблем на рівні підприємств молочного підкомплексу АПК України.
  Повний текст PDF - 343.031 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ємцев В.
  • Ємцева І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ємцев В. І. Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств / В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 108-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського