Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Белінська К. О. Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 231-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_31 indentificatoВизначено склад сухого овечого молока, проаналізовано можливість його використання як молочної основи для дитячого харчування. Встановлено, що за складом мінералів овече молоко є найбільш близьким до жіночого. В коров'ячому молоці знайдено велику кількість макро- та мікроелементів, проте ці речовини можуть завдати значної шкоди дитячому організму. Результати досліджень підтвердили суттєві переваги вітамінного та мінерального складу овечого молока у порівнянні з коров'ячим. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Белінська К. О. Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 231-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |