Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сімахіна Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 198-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_27 Зазначено, що найбільш ефективний сучасний спосіб зберігання соковитої рослинної продукції - це її заморожування. Використане в дослідженні швидке заморожування за температур -30 - -35 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сімахіна Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 198-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |