Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Матко С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 149-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_20 На підставі використання методів математичного моделювання розроблено рівняння регресії для визначення вмісту пектинових речовин і показника прозорості яблучного соку, очищеного шунгітом. Встановлено оптимальні технологічні параметри проведення процесу освітлення яблучного соку шунгітом. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Матко С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 149-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |