Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кухтин М. Д. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока / М. Д. Кухтин, О. С. Покотило, Ю. Б. Перкій, Ю. В. Горюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 38-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_6 Встановлено, що в молоці незбираному кількість психротрофних мікроорганізмів (ПМО) є найменшою літом; весною та восени їх вміст поступово зростає, а взимку збільшується в 1,3 - 3,0 рази. У молоці з початковою кількістю психротрофної мікрофлори (ПМФ) 8,0x10<^>3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кухтин М. Д. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока / М. Д. Кухтин, О. С. Покотило, Ю. Б. Перкій, Ю. В. Горюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 38-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |