Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Попова Н. В. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана / Н. В. Попова, А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_30 Зазначено, що плоди баклажана позитивно впливають на обмінні процеси в організмі людини і є цінною сировиною для консервної промисловості та кулінарії, проте в результаті дії патогенної мікрофлори мають обмежений термін зберігання, тому успішного вирішення цієї проблеми можна досягти за рахунок післязбирального оброблення речовинами антимікробної дії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинами речовин антимікробної дії для зменшення втрат від мікробіального псування під час зберігання без охолодження та за умов холоду. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Попова Н. В. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана / Н. В. Попова, А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |