Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Попова Н. В. 
Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана / Н. В. Попова, А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_30
Зазначено, що плоди баклажана позитивно впливають на обмінні процеси в організмі людини і є цінною сировиною для консервної промисловості та кулінарії, проте в результаті дії патогенної мікрофлори мають обмежений термін зберігання, тому успішного вирішення цієї проблеми можна досягти за рахунок післязбирального оброблення речовинами антимікробної дії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинами речовин антимікробної дії для зменшення втрат від мікробіального псування під час зберігання без охолодження та за умов холоду.
  Повний текст PDF - 538.191 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Попова Н.
  • Токар А.
  • Миронюк С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Попова Н. В. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана / Н. В. Попова, А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Наталія Вячеславівна (1958–) (фармацевтичні науки)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  • Токар Анастасія Юхимівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського