Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Осокіна Н. М. 
Якість плодів вишні за різних способів заморожування / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 203-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_25
Проаналізовано зміни якості плодів вишні за різних способів заморожування та шестимісячного зберігання розсипом у 20 % розчині цукру та з додаванням 4 % аскорутину. З'ясовано, що такі умови заморожування та зберігання плодів вишні є найбільш перспективними, оскільки вміст аскорбінової кислоти залишається на тому ж рівні, що й у свіжих плодах, а вміст інших речовин зменшується таким чином, що розморожені плоди у процесі дегустаційної оцінки одержують 4,2 - 4,3 бала.
  Повний текст PDF - 326.194 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осокіна Н.
  • Василишина О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осокіна Н. М. Якість плодів вишні за різних способів заморожування / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 203-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Василишина Олена Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського