Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Люлька О. М. Аналіз роботи промислових екстракторів на буряковій стружці різних профілів / О. М. Люлька, Д. М. Люлька, В. Г. Мирончук, М. М. Пушанко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 149-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_19 Проведено порівняльний аналіз середньоінтегрального часу перебування бурякової стружки трикутного та жолобчатого поперечних перерізів на промислових зразках дифузійних апаратів. Експериментально встановлено, що стружка трикутного профілю більш рівномірно переміщується транспортними системами. Потоки в екстракторі під час роботи на трикутній стружці мають менші відхилення від протитоку, що підвищує концентрацію сахарози в дифузійному соку, який відбирається з апаратів, також зменшуються втрати сахарози в жомі. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Люлька О. М. Аналіз роботи промислових екстракторів на буряковій стружці різних профілів / О. М. Люлька, Д. М. Люлька, В. Г. Мирончук, М. М. Пушанко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 149-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |