Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Березянко Т. В. 
Оцінка рівня добропорядної практики в олігопольному ядрі оліє-жирового комплексу / Т. В. Березянко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 53-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_9
Розглянуто питання відповідності окремих секторів національного господарства вимогам інтеграції до ЄС в контексті використання добровільних регуляторних механізмів. Базою дослідження було обрано оліє-жировий комплекс, який посідає перше місце у світі. Розглянуто складову корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) - економічну складову бізнес-практики. Висвітлено результати опитування, проведеного в олігопольному ядрі національного оліє-жирового комплексу. В результаті виявлено недоліки в реалізації принципів ОЄСР, а також інші проблемні зони економічних відносин у корпоративному секторі.
  Повний текст PDF - 331.396 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Березянко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Березянко Т. В. Оцінка рівня добропорядної практики в олігопольному ядрі оліє-жирового комплексу / Т. В. Березянко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 53-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського