Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Королюк Т. А. 
Технологія олії з волоського горіха з використанням ферментних препаратів / Т. А. Королюк, С. І. Усатюк, А. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 231-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_32
Наведено результати досліджень використання ферментних препаратів целюло- і протеолітичної дії для вилучення олії з волоського горіха шляхом водної екстракції. Обробку сировини ферментами проводили за таких умов: температура <$E47~symbol Р roman C>, pH середовища 7,5, співвідношення фермент/субстрат - 0,050 для целюлази і 0,035 - для протеази. Вихід олії складав 26 - 28 %.
  Повний текст PDF - 318.479 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Королюк Т.
  • Усатюк С.
  • Попова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Королюк Т. А. Технологія олії з волоського горіха з використанням ферментних препаратів / Т. А. Королюк, С. І. Усатюк, А. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 231-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Усатюк Світлана Іванівна (технічні науки)
  • Попова Альбіна Вадимівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського