Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Королюк Т. А. Технологія олії з волоського горіха з використанням ферментних препаратів / Т. А. Королюк, С. І. Усатюк, А. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 231-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_32 Наведено результати досліджень використання ферментних препаратів целюло- і протеолітичної дії для вилучення олії з волоського горіха шляхом водної екстракції. Обробку сировини ферментами проводили за таких умов: температура <$E47~symbol Р roman C>, pH середовища 7,5, співвідношення фермент/субстрат - 0,050 для целюлази і 0,035 - для протеази. Вихід олії складав 26 - 28 %. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Королюк Т. А. Технологія олії з волоського горіха з використанням ферментних препаратів / Т. А. Королюк, С. І. Усатюк, А. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 231-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |