Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сильчук Т. А. Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті / Т. А. Сильчук, М. І. Назар, Т. С. Карпенко, В. Ф. Доценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 211-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_29 Обгрунтовано доцільність використання клітковини гороху під час виробництва житньо-пшеничного хліба за прискореною технологією. Досліджено вплив клітковини на біохімічні процеси в тісті, які характеризувалися балансом зміни цукрів у разі тістоприготування та газоутворювальною здатністю тіста під час бродіння. Проаналізовано вміст цукрів у готових виробах. Встановлено, що внесення клітковини гороху інтенсифікує технологічний процес виробництва хліба. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сильчук Т. А. Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті / Т. А. Сильчук, М. І. Назар, Т. С. Карпенко, В. Ф. Доценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 211-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |