Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Сильчук Т. А. 
Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті / Т. А. Сильчук, М. І. Назар, Т. С. Карпенко, В. Ф. Доценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 211-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_29
Обгрунтовано доцільність використання клітковини гороху під час виробництва житньо-пшеничного хліба за прискореною технологією. Досліджено вплив клітковини на біохімічні процеси в тісті, які характеризувалися балансом зміни цукрів у разі тістоприготування та газоутворювальною здатністю тіста під час бродіння. Проаналізовано вміст цукрів у готових виробах. Встановлено, що внесення клітковини гороху інтенсифікує технологічний процес виробництва хліба.
  Повний текст PDF - 334.157 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сильчук Т.
  • Назар М.
  • Карпенко Т.
  • Доценко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сильчук Т. А. Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті / Т. А. Сильчук, М. І. Назар, Т. С. Карпенко, В. Ф. Доценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 211-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сильчук Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  • Назар Мар'яна Ігорівна (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського