Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Маєвська Т. М. Амінокислотна сбалансованість білків промитих рибних фаршів / Т. М. Маєвська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 197-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маєвська Т. М. Амінокислотна сбалансованість білків промитих рибних фаршів / Т. М. Маєвська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 197-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |