Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Маєвська Т. М. 
Амінокислотна сбалансованість білків промитих рибних фаршів / Т. М. Маєвська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 197-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_27
  Повний текст PDF - 333.176 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маєвська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маєвська Т. М. Амінокислотна сбалансованість білків промитих рибних фаршів / Т. М. Маєвська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 197-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маєвська Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського